Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız ?


1- Sağdan Soldan Fırlıyorsa

Bir kadının varlığını hayatınızın her anında fiziksel olarak hissettiğinizde bilin ki bu kişi sizinle yakından ilgileniyor. Sağdan soldan fırlıyor, istemeden sizinle çarpışıyor gibi davranıyorsa, plan programınızı takip edip yolunuza çıkıyorsa ve bu rastlantıymış gibi davranıyorsa size çok net şekilde sinyal gönderiyor demek!


2- Beden Diline Dikkat!

Beden dili kolay kolay yalan söyleyemez. Hele ki gözler bu işi hiç beceremez...

İşte size dikkat edilmesi gereken birkaç beden dili ipuçları:

* Kadınsı uzuvlarıyla size hamleler yapıyorsa

* Konuşurken üzerinize doğru eğiliyorsa

* Sizinle konuşurken saçıyla oynuyor ve onu arkaya atıyorsa

* Takılarıyla oynaması ve elindeki nesneyi ovuşturması

* İçkisini içerken veya konuşurken gözlerini size dikmesi

* Vücut hareketlerinizin aynısını yapması (örneğin, elinizi masanın üstüne koyduğunuzda onun da aynısını yapması gibi)

* Onunla ilgili konuştuğunuz zaman gülümsemeye başlaması(Merakınızı fark ettikleri zaman haliyle mutlu oluyorlar)

Eğer bu işaretlerin bir kısmının farkına varırsanız, size aşk için yeşil ışık yaktığından emin olabilirsiniz.


3- Senin için Zaman Yaratıyorsa

Flört oyunlarının esas kuralıdır bu: Eğer bir kadın sizinle çıkmakla ilgileniyorsa, müsait olacaktır. Yani, size iş telefonu numarasını veya e-posta adresini verecek, aramalarınıza hemen cevap verecek veya geri arayacak ve birlikte olabilmeniz için davetinizi kabul edecektir.

Bir kadın size ilgi duyuyorsa "Çok meşgulüm" , "Bilmem kime sözüm var" gibi laflarla sizi oyalıyorsa, ilgisi yok denecek kadar azdır...

4- Seni Merak Ediyorsa

Seninle ilgilenen bir kadın hakkındaki her şeyi bilmek isteyecektir (ki kız arkadaşlarıyla senin hakkında konuşabilsin). Ailenden tut, geçmişine ve gelecek planlarına kadar çok meraklı biri olacaktır. Esasen yaptığı, sizinlebir bağ kurabilmek için sevdiğin ve sevmediğin şeylerin bir listesini çıkarmaya çalışmak.

Sana has bir eğlencenin en büyük hayranlarından biri olup çıkıyorsa, muhtemelen senden hoşlandığı için yalan söylüyordur. Akıllı sorularla bunun farkına varmak zor değil.

5- İşini Gücünü Arabanı Yokluyorsa

Bir kadının bir erkeğin finansal kaynaklarını tespit etmek için kullandığı araçlardan biridir bu. Tahkikat, genel sorulardan oluşmuş bir seri gibidir fakat bunun arkasında çalışan insafsız bir hesap makinesi vardır. Kadın hoşlandığı bir erkekle ilk buluştuğunda, normal bir sohbetin içine giydirilmiş şekilde ona işini, nerede yaşadığını ve nasıl bir araba kullandığını soracaktır.

Eğer "doğru" cevapları verirseniz, ardından flört işaretleri gelecektir; fakat onun "standartlarına" uymuyorsanız, bir toz bulutunda yok olacaktır.

Tabii bu cins kadını tasvip etmiyorum, etmiyoruz...

6- Seninle 'Yakın Gelecek' Planları Yapıyorsa

İlgili bir kadın senin içerisinde olacağın her türlü plana açıktır. "Sinemaya gidelim mi?" "Şunu oynamayı sever misin?", "Aa a, onu ben de çok severim, kesinlikle bir ara birlikte o yere gitmeliyiz!" gibi cümleler duyuyorsanız, daha ne bekliyorsunuz?

7- Tatlı Bir Panik Havası Hakimse

Eğer gerçekten sizinle ilgileniyorsa, etrafınızdayken korkak bir kedi gibihuzursuz olacaktır. Özellikle de onun verdiği işaretlerin farkında değilsen, gözüne gözüne sokmak için taklalar atacaktır.


Tabii ki, normal utangaç bir insan da olabilir. Bu yüzden onun başkalarıyla olan ilişkilerine dikkat et, eğer sadece seninleyken rahat duramıyorsa, o zaman muhtemelen aşkı düşünüyordur.


8- Seni Kıskanıyorsa!

Konuştuğun kadınlara dikkat et! Birer birer ortadan kayboluyorlar ve en sonunda yine ve yine o kalıyorsa, atmaca gibi seni takip ediyor demektir. Seni istiyorsa ve gözüne kestirdiyse, diğer kadınları korkutup kaçırmaktan hiç çekinmeyecektir.

Çekingen olanları da yine oldukça tehlikelidir. Bir de aranızda hiçbir şey olmadığı halde o kadınlar ile ilgili seni yokluyorsa sinyali aldın demek!

Harekete Geçme Zamanı!

Bu işaretleri okumak çok kolay gözükse de kağıt üstünde kolay o kadar. Öncelikle flört oyunu sizin güçlü olduğunuz bir yanınız değilse, bu işaretleri belki de onlarca defa kaçırdınız bile...

Artık duyularınızı açın ve etrafınızdaki kadınların size ilgi gösterip göstermediğinden daha emin olun. Kendinize güvenin ve harekete geçin!

kaynak Askmen >>Bir Kadının Senden Hoşlandığını Gösteren 8 Kanıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder